Nieuws

Hoe is het nu met de paarden die in training hebben gestaan?

Beau

Beau gaat erg goed het heeft nog even wat tijd en oefenen gekost, maar ze loopt nu heel netjes de trailer in de eigenaresse is zelfs begonnen met laden op afstand (zij er alvast in en dan vraagt ze Beau naar haar toe) en ook dit pakt ze goed op.

Jacinto

Jacinto gaat goed loopt volop wedstrijden en is minder schrikachtig.

Teardrop

Teardrop staat sinds een paar weken weer thuis daar is ze inmiddels ook weer helemaal gewend. Samen met de eigenaresse hebben we het doorrijden van Teardrop thuis voort gezet en met succes! Al het andere waar Teardrop voor is getraind is voor haar nu ook appeltje eitje dus ze kan gaan genieten van een mooie toekomst met haar eigenaren.

Umas

Umas is sinds zijn vertrek (vorige week) al netjes in en uit de trailer gelopen dus dat zijn goede berichten

HorseRehab

Leave Comment