Nieuws

Wist je dat…

De voordelen van het longeren met dubbele lijnen.

Je paard loopt beter in balans. Je kan de communicatie tussen je paard en jou verbeteren.
Je kunt je paard gemakkelijk sturen waardoor je allerlei leuke dingen met hem kunt doen, zoals het lopen van een parcours. Aan de dubbele lijnen heb je ook meer controle over je paard doordat je hem kunt blijven sturen. Je paard kan dus niet zomaar naar je toe komen, of wegrennen. En je versterkt de spieren van de achterhand. Daarnaast zijn de teugel hulpen te vergelijken met rijden, handig als je een jong paard wilt gaan inrijden. Kortom een hele fijne manier om je paard op een correcte wijze te trainen.
Bij HorseRehab kun je leren om te longeren met dubbele lijnen voor meer info neem contact met ons op

 

 

HorseRehab

Leave Comment