Nieuws

Clinic HorseRehab 26 Oktober Weelruiters

Wil jouw paard of pony de trailer niet in of uit? Wil je een nog betere band met je paard en wil je hem nog beter begrijpen? Is je paard of pony ergens bang voor, je hebt alles al geprobeerd maar weet niet hoe je hem van die angst af helpt? Dan is dit iets voor jullie! Op 26 oktober organiseren we een clinic voor mensen en paarden die ergens een probleem mee hebben. Hieronder staat uitgebreider beschreven wat HorseRehab doet.

Lees het even rustig door en beslis of het
iets voor jou is. We helpen je graag! HorseRehab voor het oplossen van problemen met of van je paard.
Wij, Patrick en Hannah trainen “‘probleem” paarden met behulp van lichaamstaal, respect en wederzijds vertrouwen. Door het creëren van een partnership met het paard gaan wij aan de slag met het paard, de eigenaar en het probleem. Er zijn een heleboel problemen die kunnen ontstaan, denk bijvoorbeeld aan:
– Paarden die de trailer niet meer in/uit willen – Grondwerk problemen – Paarden die bang zijn voor de hoefsmid/dierenarts – Paarden die bang zijn voor allerlei obstakels etc.

Voor meer informatie zie ook: www.horserehab.nl en www.facebook.com/HorseRehab
Hannah en Patrick hebben allebei een jarenlange opleiding achter de rug en hebben inmiddels al behoorlijk wat mensen en paarden kunnen helpen. Is het wat voor je en wil je graag meedoen, geef je dan op door een mailtje te sturen naar anniek_30@hotmail.com
Zet er even je naam en leeftijd bij, met wat voor paard of pony je komt en waarvoor je komt.
De clinic vindt plaats vanaf 13u ’s middags.
We hopen jullie 26 oktober te zien! Groetjes, Patrick, Hannah en Anniek
Opgeven kan tot 19 oktober, deelname is GRATIS!!

HorseRehab

Leave Comment